Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 19.03.2024, 08:04



 
Меню сайту
Радіо Fm
Віконце природи
Новини NASA
Новини
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

2017

 

    j_  
       
 
    Вітаємо волейболісток

11 березня Корсунь зустрічав команду дівчат  Моринського НВК   на районних змаганнях  із волейболу. Почесне ІІ місце зайняли представники нашої школи. Вітаємо чудових волейболісток: Кучеренко Анну, Півненко Анну, Семоненко Марину, Гарбуз Аліну, Працюк Олену, Щербину Альону.

 
    Вітаємо волейболістів

25 лютого проходили районні змагання серед  шкіл району з волейболу. Збірна команда юнаків Моринського НВК виборола ІІ місце. Вітаємо Степаненка  Юрія, Мороза Богдана, Стрикаля Олександра, Малюка Андрія, Гарбуза Віталія, Демченка  Анатолія, Мідловця Олега та Цугулю Максима.

 
    Вітаємо тенісистів

4 лютого відбулися районні змагання школярів  із настільного тенісу. У  запеклій боротьбі  учні нашої школи посіли ІІІ місце. Призерами стали Степаненко Юрій, Мороз Богдан, Кучеренко Анна. Так тримати і нових перемог!

 
 
__   22 Pushup Challenge —
флешмоб, започаткований 2016 року в США, який набув значної популярності в різних країнах світу, в тому числі в Україні.  Має за мету підтримати учасників бойових дій, підтримку воїнів та загартування тіла.  10 березня учні Моринського НВК приєднались до акції та передали естафету учням авторської О.А.Захаренка середньої загальноосвітньої школи с. Сахнівка.Підтримайте ветеранів АТО!
 
       
    «Україна – наша земля, наша Батьківщина»

Поки є слово, перед нами є майбутнє . «Україна – наша земля, наша Батьківщина» , - виводили учні 9-11 класів слова диктанту з гордістю, що живемо ми на величній землі Україні, і на ній повинна цвісти рідна мова – українська.

 
    «Рідне слово моє,не мовчи»

Мову не вигадаєш, не витвориш за рік чи  два. Вона твориться віками, тисячоліттями. І творить її весь народ. Мудро чинить той народ, який вчиться  рідної мови у дідів – прадідів, розмовляє нею, пише, співає, думає. «Рідне слово моє, не мовчи! » - під такою назвою учні 5-7  класів, зустрілися на брейн – ригну, щоб вчитися шанувати мову, плекати її, вивчати, нести у світ, бо слово – це простір, у якого  немає меж.

 
    "Мова – це канва, якою  народ вишиває узори свого  життя!"

 

"Мова – це канва, якою  народ вишиває узори свого  життя!", - ці слова П.Панча лягли в основу фотоколажу «Краща мова єднання – українська»

 

 
 
   

Вшановували пам’ять героїв Небесної сотні на загальношкільній лінійці «Герої не вмирають... Просто йдуть», проведеній 20 лютого. Життєвою правдою, важкою та болючою реальністю були сповнені відеоролики  « Україна – заради майбутнього», «Пам’яті небесної сотні». Матеріал заходу розповів учням про тих, хто загинув під час Революції Гідності та став Небесною сотнею. Захід був підготовлений заступником директора з ВР Чечель Л.І.

 

 
 

 

 

Описание: E:\ФотоНВК\патріотичне виховання\Новая папка (2)\DSCN9563.jpg Описание: E:\ФотоНВК\патріотичне виховання\Новая папка (2)\DSCN9563.jpgОписание: E:\ФотоНВК\патріотичне виховання\Новая папка (2)\DSCN9565.jpgВідеороликом про Корсунь – Шевченківську битву було розпочато тематичну лінійку « Пам’ять  про   вас  в нашім серці живе», присвячену 73 річниці визволення сіл Ситники і Моринці від  німецько – фашистських загарбників, яка відбулася 13 лютого . Ведучі Інна Мариненко та   Юрій Степаненко пригадали події тих буремних літ. Пізнавальною була відеопрезентація,  побудована на місцевому матеріалі. Пам’ять полеглих  на  фронтах  Другої  світової  війни вшановано  хвилиною мовчання та покладанням квітів. Лінійку пам’яті підготувала і провела  заступник директора з виховної роботи Л.І. Чечель.

 
 

 

Ніщо так не згуртовує людей, як біда. Сьогодні ж вона на всіх одна – війна, хоч як  би ми її не називали. Хтось бере у руки зброю і йде захищати рідну землю, а хтось допомагає фізично, фінансово чи морально. У прагненні підтримати  наших відважних вояків єдині і  дорослі, і діти. 10 лютого в Моринському НВК відбулася зустріч з учасниками АТО, волонтерами.

На  зустрічі були присутні О.В. Журавльов, В.М. Пшеничний, В.О. Мазніченко, О.А. Пісковий, В.М. Скряренко, П.В. Антоненко,Т.В. Перетятько, батько загиблого воїна АТО, випускника школи П.І. Мариненко, працівники районного комісаріату, депутат  районної ради В.Б. Портянко.

 

Зі словами вдячності до воїнів АТО  звернулися ведучі свята Інна Мариненко та Юрій Степаненко. На  честь воїнів і ветеранів Ато  звучали пісні у виконанні учнів Моринського НВК та учасників  художньої  самодіяльності  Моринського сільського будинку культури, лунали оплески присутніх на святі учнів , вчителів,  жителів села.

 
   

 У рамках проведення   місячника  патріотичної роботи    в навчальному комплексі проходить декада  пам’яті О.А. Захаренка – українського  педагога , одного  із засновників педагогіки співробітництва, директора  відомої в Україні авторської школи у селі Сахнівка  Корсунь – Шевченківського району на Черкащині.   

 
   
 
 

 

У 2005 році Генеральна Асамблея ООН прийняла резолюцію № 60/7 "Пам'ять про Голокост", що проголосила 27 січня Міжнародним днем пам'яті жертв Голокосту. Україна приєдналася до цього документу у 2012 році та вперше скромно відзначила Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту. Згадали про ці події і  у нашому навчально – виховному комплексі, провівши позакласний захід «Голокост – трагедія ХХ століття: історія та уроки».
 
    Переможцем фестивалю "Зірки Надросся" стала учениця 11 класу Теліцина Анна
 
    На зимових канікулах учні НВК були учасниками районного конкурсу фольклорних ансамблів "Зоря над вертепом", результатом участі є ІІІ місце.
     

 

Вхід на сайт

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz